Droom Ligconcert

 

 

 

 

 

 

 

Klank & muziek zijn prachtig middelen om bewust in te zetten als het gaat om bevordering van ontspanning. Een droom ligconcert wordt gevuld met heerlijke ontspannende klanken en meditatie.

 

Ik werk naast de inzet van mijn stem met zang, mantra's en vele diverse instrumenten: gitaar, fluit, (oer) trommel, shanti, tanpura, oceandrum, kalimba, klankschalen etc. Ieder instrument heeft zijn eigen bereik en werking en ieder klank concert is uniek, intuïtief afgestemd op de persoon en/of situatie. 

Droomreis ligconcerten zijn enkel individueel te boeken. Af en toe organiseer ik zelf ook deze concertvorm in groepsvorm. 

 

Individuele droomreis

 

Deze vinden plaats in mijn praktijkruimte waarbij ik me volledig afstem op de persoon. Na een warme kop thee om 'aan te komen' en een korte uitwisseling neem je plaats op de ligtafel en nemen we de tijd met kussentjes en dekentjes opdat je zo comfortabel mogelijk ligt. De reis start met een korte meditatie alweer de klanken je verder nemen op reis. In de reis kunnen er boodschappen en beelden doorkomen en vaak wordt er een steeds diepere ontspanning ervaren. We sluiten het concert in stilte met elkaar af om alles dieper door te laten werken. 

                                                                                                             Een droomreis ligconcert is ook heel uniek om iemand cadeau te doen!

Groeps droomreizen

In de prachtige klankkleuren van een voormalige school hal liggen warme wollen matten voor je klaar om mee te droomreizen tijdens een intuïtief concert. Tijdens de inloop staat de warme thee klaar en kun je je plekje zoeken en het jezelf zo comfortabel mogelijk maken met dekentjes en kussentjes opdat je optimaal kunt ontspannen. We starten met meditatie en van daaruit nemen de klanken je verder op reis. We sluiten het concert af in stilte. 

De eerstvolgende groeps droomreis is op: Vrijdagavond 20 augustus 2021

Voor meer informatie kijk op de Facebook pagina voor alle recente evenementen

Tarieven

 

       

Droomreis ligconcert individueel                                         €95,-

Droomreis ligconcert groep p.p.                                          €20,-

 

Meerprijs bij boekingen op eigen locatie

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

195998201_1672407016278829_2967427605660
84399710_145569616904646_737724746641807

Droomreis ligconcert (individueel)

“Een droomconcert van Sasja is echt een aanrader. De liefdevolle begeleiding en de vele instrumenten die Sasja bespeeld resoneren diep in je lichaam en maken het tot een prachtig cadeau voor lichaam & ziel.

 

—  Carina