top of page

Helende Zang & Mantra Cirkels

Samen komen in verbinding waarbij we onze harten laten zingen en ontdekken hoe de klanken willen stromen vanuit het magische moment van nu. 

۞ 

Iedere cirkel, zowel live als online, is uniek, soms met een thema, en wordt gevuld met mooie verbindende en bevrijdende zangvormen, mantra's, incaro's, klanken en harteliedjes. We zingen soms ook door mijzelf geschreven mantra's zoals 'Alleen nu', 'Love & Light' en 'Laat de aarde je dragen', deze kun je in de playlist hiernaast beluisteren.

۞

 Mantra's zijn vaak opgesteld in het Sanskriet. Het is een woord, een korte zin of een gebed met mooie, wijze betekenissen die een positieve boodschap hebben.

 

Het bezingen van Mantra's kun je zien als een meditatievorm. Door het herhalend zingen van teksten kun je meer verstilling, ontspanning en vrijheid gaan ervaren in je geest. Ook kan het zuiverend doorwerken en je dichter in contact brengen met je ware zelf. Daarbij is er aandacht voor 'de helende stem' wat zorgt voor een diepere laag in deze workshops: Mantra, stembevrijding, meditatie, klankbad, healing en intentie; alles in een op elkaar afgestemde mix.

۞

Je hoeft geen ervaring te hebben met mantra's of 'goed' te kunnen zingen. Veiligheid en ruimte om jouw eigen stroom

en stem te volgen staan altijd centraal. En er is aandacht voor ontspanning, stilte, aarding en beweging voor je lichaam. 

۞

Ik begeleid de cirkels met mijn stem, gitaar, tanpura en diverse klank instrumenten zoals de oertrommel, klankschalen of fluit. Bij de live cirkels sluit er ook regelmatig een percussionist aan en/of andere muzikanten. 

Iedere keer zijn de klankkleuren weer anders en dit maakt het samen zingen en klank maken telkens uniek.

۞

Wil je ook een keer meedoen?

De Helende Zang & Mantra Cirkels vinden plaats op diverse locaties en dagen. Zowel Live als Online!

In de Agenda staan alle actuele data. Op Facebook kun je me ook volgen en staan de evenementen.

Ook op de website van Hipsy staan mijn evenementen. Via Hipsy kun je tickets verkrijgen om je plekje te reserveren. 

Gegevens en meer info ontvang je na aanmelding. 
 

Tot zings!

۞

Liever een Mantra zang workshop tijdens jouw eigen yoga les, op een feest of andere speciale gelegenheden? 

 

Kijk dan bij de workshops op maat. 

website 3.jpg

Helende zang & mantra

Na de eerste helende zang & mantra avond bij Sasja was ik al verslaafd. Het is gek om terug te denken hoe bang ik was om mijn piepende stemmetje te laten horen. Met de tijd mee heeft Sasja mij via haar openheid en goede vibraties meer en meer mijn stem laten uiten. Elke avond is anders ingedeeld maar eindigd in het gevoel van vrijheid en dankbaarheid. Ik blijf onder de indruk van hoe mooi de groep samen komt en uit het hart gaat zingen. Nu kijk ik elke maand weer uit naar deze avond!

 

— Farrah

bottom of page