53674282_xl.jpg

Pauwenerts

De Pauwenerts (ook wel borniet genoemd of Chalcopyriet) is een steen met een prachtige olieachtige glans in verschillende pauwen kleuren.

 

Het steentje wordt geleverd in een zilverkleurig zakje met een bronskleurige pauwen-hanger eraan.

Je kunt er zelf eentje uitzoeken indien gewenst, in de praktijkruimte of via foto uitwisseling.

Een uniek cadeautje voor een dierbare of je dierbare zelf! 

Werking

Deze steen geeft inzicht en vertrouwen over jou zielspad & plek in dit leven en kan je daarbij ondersteunen met extra kracht, inspiratie en vrolijkheid. Het is ook een fijne steen bij de verwerking van trauma’s. Op chakra-gebied is het vooral een in balans brenger van alle chakra’s samen en helpt het met het uitvoeren van negatieve energie uit je systeem . Fysiek werkt de Pauwenerts ontstekingsremmend, koortsverlagend en stimuleert de bloedcirculatie. Het verlaagt de kalkafzetting in het lichaam waardoor het een positieve werking heeft op artritis en artrose.

 

Afmetingen

Ieder steentje is uniek, over het algemeen 3 à 4 cm in doorsnee.
Er zijn ook kleinere stukjes beschikbaar voor 4,50 p.s. incl cadeau zakje

Ophalen
Het is mogelijk om een steentje op afspraak uit te zoeken bij mij in de praktijkruimte ook zijn ze verkrijgbaar tijdens mijn deelname aan beurzen. 

Verzending
Je kunt het steentje laten verzenden naar een locatie naar keuze. Via foto's kan er dan een keuze gemaakt worden tussen alle stenen. Het gekozen steentje wordt dan in beschermend materiaal opgestuurd tegen 2,95 aan verzendskosten.

 

Prijs

7,50 (of 4,50 voor kleiner formaat) 

 

Bestellen kan via het contact formulier. 

Vul het gewenste aantal en formaat in en of het voor ophalen of verzending is.