top of page

Je bent een schat!


Prachtig, oprecht, liefdevol, aantrekkelijk, zorgzaam, puur, verbindend, veilig, mooi, krachtig, zacht, helend, oordeel loos, stralend, creatief, warm, kleurrijk, vredig, grappig, open, wijs...


Een greep uit de fijne spontane complimenten die ik mocht ontvangen op m'n pad in de afgelopen periode. Terwijl ik ze ontving voelde ik tegelijkertijd dat alles wat er gezegd werd ook teruggegeven kon worden aan de ander.


Alles? Ja, ik geloof dat alle kwaliteiten en lagen van de liefde al in ons zitten. Hoewel ze bij sommigen wellicht diep verborgen, verstopt en/of onderdrukt zijn, zijn we één in liefde. Die diepe universele liefde is dat wat ons verbindt. Als de lijm van onze zielen. Het licht van onze essentie. We dragen het allen in ons.


Een schatkist vol mogelijkheden


Net als de pauw dragen we ieder onze unieke prachtige kleurenpracht en kracht bij ons. En zoals het genieten is om naar een pauw te kijken die haar schitterende verenpracht opent, zo kunnen en mogen we ook genieten van elkaars kleurenpracht. We zijn magisch prachtig! Jij bent een belichaming vol kwaliteiten, kleuren en mogelijkheden. Alles zit al in jou. Je herbergt de schatkist waar alle complimenten zich helemaal bij aan zullen sluiten!


~ Schatgraven ~

Lees het bovenstaande rijtje complimenten nog eens opnieuw en voel maar eens of je ze kunt en mag ontvangen van je zelf.

Wellicht zijn er woorden waar je je minder of (nog) niet voor kunt openen in het rijtje. Alles is ok. Voel maar.

Als er spanning komt, weerstand of een andere blokkade bij het horen van een kwaliteit kan het heel helpend zijn om juist daarop 'schat te gaan graven'.

Al duikend in de laagjes om te zien wat jou tot nu toe zo belemmerd om deze kwaliteiten te kunnen zien of toe te laten in jezelf, krijg je inzicht en maak je ruimte voor bevrijding. Muziek kan daarbij een krachtige taal als middel zijn om mee te werken.

Neem gerust contact op mocht je hier meer over willen weten.

Namasté, ik buig voor het goddelijke licht in jou
60 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page