top of page

Welkom in de lichtheid van je hart"Ik ben niets meer of minder dan ik ben. In de leegte ligt de volheid van m'n leven. En in de stilte zingt mijn hart" © Sasja v/d Oord


Medicijnen, speelgoed, tijdschriften, kopjes, schoenen … m’n hele huis staat al maanden op de kop. Omdat ik niets meer kon organiseren door alle maatregelen kreeg een al jaren spelend verlangen eindelijk de ruimte: Ontspullen!

Alleen de spullen met een Ja mogen blijven


Met opruimguru Marie Kondo en diverse andere inspirators ging ik aan de slag. Alleen de spullen waar je een innerlijke ‘Ja!’ bij voelt mogen blijven en per categorie bewaar je je spullen vervolgens in overzichtelijke doosjes. Inmiddels hebben al diverse spullen zo hun eigen “huisje” gekregen en komt er steeds meer rust, ruimte en overzicht. De blijdschap en waardering voor de dingen die ik wel bewaar groeit bovendien met de dag.

Met de bezem door m’n aanbod


Het opruimen van m’n huis heeft ook doorgewerkt naar Mayura. Verschillende vormen van m’n aanbod ben ik aan het loslaten. Zo geef ik nu geen losse klankschaal massages of Reiki sessies meer en geef ik enkel nog concertvormen die m'n eigen liedjes integreren met harteliedjes en mantra's.


Hoe leger, hoe lichter, hoe voller

Dieper kijkend zijn er in onszelf ook vaak vele dingen die we zouden kunnen opruimen en loslaten. We zijn gevuld met allerlei meningen, overtuigingen, verhalen, angsten en verwachtingen. Je huis en werk opruimen is één ding maar als het om onszelf gaat is de uitdaging vaak nog groter. Vooral oude energieën en herinneringen vangen veel stof en door dit weg te doen bied je ruimte voor frissere en lichtere (levens) energie.


Alles wat in ons zit trilt mee

Zingend met ons lijf laten we, al dan niet onbewust, onze inhoud klinken. Onzekerheid, oordeel, verdriet of blijdschap, onze stemmen geven het allemaal weer. Alles wat in ons zit trilt en klinkt mee. Het bijzondere is dat als je gehoor durft te geven aan de ‘dingen’ waarmee je jouw lichaam hebt gevuld de hechting eraan kan vervallen, je laat los omdat je vastgezette energie of blokkades door laat stromen en zakt daarmee steeds meer in de liefdevolle volheid van het Nu.


Dat is eigenlijk de kern van de helende kracht van de stem: Laten klinken met wat er in je speelt opdat je je steeds lichter voelt en daarmee aankomt bij jouw ware essentie: Thuis, in de lichtheid van je hart!


~ Ontsluieren ~

Heling is een vorm van opruimen: Het is je ontdoen van alle sluiers die je in de loop van je leven hebt verzameld.

Benieuwd om te ervaren hoe het is om op te ruimen in je lijf door middel van stem, klank en energie werk?

Klik hieronder voor meer info. Bij vragen of boeken van een privé sessie of traject, neem gerust contact op.


89 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page